SON DAKİKA

HÜDA PAR Ağrı Başkanı Şaban Gökhan'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ise gazetecilik, adalet ve dürüstlük isteyen bir meslek olduğu vurgusunda bulundu. 11 Ocak, 2021 11:54 Güncelleme: 11 Ocak, 2021 11:54 HÜDA PAR Ağrı Başkanı Şaban Gökhan'dan Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Gökhan, "Ülkemizin ve ilimizin her köşesinde özveri ile görevlerini sürdürmeye çalışan değerli basınımızın daha güzel şartlarda halkımızı bilgilendirmesi adına 2021 yılının onlar için umut verici olmasını temenni ediyorum. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Gazeteci kardeşlerim görevlerini yerine getirirken yardımcı olmak da hepimizin görevidir." ifadelerini kullandı.

Şaban Gökhan, "Teknolojinin ve iletişim araçlarının geliştiği ve dünyanın bir küçük köy haline geldiği çağımızda, gazetecilik önemli bir güç haline gelmiştir. Dördüncü güç olarak bilinen gazetecilik, toplumu yönlendirme ve toplumda algı oluşturma bakımında belki en büyük güç haline gelmiştir. Çok zor ve o kadar da önemli olan bu mesleği icra eden gazeteciler, büyük bir sorumluluğun altındadırlar. Bu zorluklar ve sorumluluklar altında görevlerini yapan gazetecilerin haklarının iyileştirme konusunda yeterli bir çalışmanın yapılmadığı kanısındayız." dedi.

Yorum Ekle