SON DAKİKA

Hırsızlar İyilikder Şubesine Girdi!

15 Ocak, 2021 20:15 Güncelleme: 15 Ocak, 2021 20:15 Hırsızlar İyilikder Şubesine Girdi!

Hırsızların sınır tanımadığı utanç verici olayda İyilikDer yardım derneği hedef seçildi. İlçede gerçek ihtiyaç sahiplerini titizlikle araştıran ve yardım severlerin bağışlarıyla alınan giyim, gıda gibi yardımları ulaştıran İyilikDer'i hırsızlar soydu. 


İyilikDer'in derin bodrum katında bulunan deposunun penceresini kırarak girdikleri gözlendi. Olayla ilgili bilgilendirilen Emniyet güçleri olay yeri inceleme ekipleri ile gerekli zararın tespitini yaptı ve olayla ilgili inceleme başlattı. 


Derneğin deposuna tahmini sabahın erken saatlerinde girildiği, hırsızlık olayında ise, 15 bin ile 20 bin TL arasında maddi değeri olan bot, mont, gıda gibi ürünlerin götürüldüğü tespit edildi. 

Doğubayazıt'taki yüzlerce yetimin hakkı çalındı. Gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakkı çalındı. Bu hırsızlık olaylarına bir çözüm bulunmalı. 


Özellikle Doğubayazıt'ta son zamanlarda artan hırsızlık olayları halkı canından bezdirdi. Bu tür olayların biran önce çözülmesini ve kalıcı bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, bir yardım derneğine yapılan bu hareketi nefretle kınadı... 



Yorum Ekle