SON DAKİKA

Hayvan otlatma yüzünden anne ve oğlunu öldürdü! O katil yakalandı

Niğde'nin Çamardı ilçesinde, hayvan otlatma meselesi nedeniyle kavgalı olduğu anne ve oğlunu öldürüp, yakınları olan kadını ağır yaralayan Kazım T. (51), gizlendiği ormanlık alanda yakalandı. 11 Eylül, 2019 08:16 Güncelleme: 11 Eylül, 2019 08:16 Hayvan otlatma yüzünden anne ve oğlunu öldürdü! O katil yakalandı

 

Hayvan otlatma yüzünden anne ve oğlunu öldürdü! O katil yakalandı

 

 

Olay, dün gece Çamardı ilçesine bağlı Üçkapılı köyü Yaylapazarı Mevkii'nde meydana geldi. Kazım T., daha önceden hayvan otlatma nedeniyle kavgalı olduğu Asiye Tatlısoy (53), oğlu Serhat Tatlısoy (30) ile yakınları Asiye Tatlısoy'un kaldığı eve geldi. Kazım T. ile aile arasında aynı nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada Kazım T., tabancayla anne ve oğlunu öldürüp, yakınları olan kadını yaraladı.

 

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Asiye Tatlısoy, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.Anne ve oğlunun cansız bedenleri ise yapılan otopsinin ardından bugün toprağa verildi.

Yorum Ekle