SON DAKİKA

Hayat kadınını oynayan aktriste dayak!

Oynadığı hayat kadını rolü nedeniyle ülkesinde tepki çeken Faslı sinema oyuncusu Loubna Abidar, kimliği bilinmeyen kişilerin saldırısına uğradı. Darp edilen Abidar, Fransa'ya kaçtı. 11 Kasım, 2015 05:43 Güncelleme: 11 Kasım, 2015 05:43 Hayat kadınını oynayan aktriste dayak!

Faslı sinema oyuncusu Loubna Abidar, bir hayat kadınını oynadığı filmin ardından başkent Kazablanka'da kimliği belirlenemeyen kişilerin saldırısına uğradı. Kaşı patlayan, yüzü ve vücudunda morluklar oluşan Abidar, saldırı sonrası sosyal medyadan video ve fotoğraf paylaştı. Olay sonrası yardım istemek için gittiği karakolda polislerin kendisine güldüğünü ve bir polisin, “Sonunda dayağı yedin” dediğini söyleyen Abidar, hastanenin de kendisini kabul etmediğini ileri sürdü.

SOKAĞA PEÇEYLE ÇIKTI

Film sonrası tehditler alan Abidar bir süre Fransa'da kalmış, Kazablanka'ya döndükten sonra da peçe takarak gizlenmişti. Abidar, pazar günü de Facebook'tan, “Fas'tan ayrıldım. Fransa'dayım” notunu düştü. Fransız gazetesi Le Figaro, Faslı oyuncunun Fransa'da sığınma hakkı için başvuruda bulunduğunu yazdı.

 

Yorum Ekle