SON DAKİKA

HAYALDİ GERÇEK OLDU!

Proje hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf YARDIMCI, "Hayal Dünyam Projesi ile öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürdük. 17 Ocak, 2020 15:33 Güncelleme: 17 Ocak, 2020 15:33 HAYALDİ GERÇEK OLDU!

HAYALDİ GERÇEK OLDU!

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Birimin geliştirmiş olduğu, "Hayal Dünyam Projesi" kapsamında okullarımızdaki hayal kutularına atılan hayaller bugün gerçeğe dönüştü. İlçemizde ki tüm okullarımızda uygulanan, Hayal Dünyam Projesi kapsamında çocuklarımızın tablet, bisiklet, oyuncak araba, muhabbet kuşu, futbol topu, test kitabı, boyama kitabı, oyuncak uçak, oyuncak araba, bot ve mont gibi hayalleri gerçeğe dönüştü. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar çok sevinçli bir şekilde evlerine gittiler.

Proje hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü  Yusuf YARDIMCI, "Hayal Dünyam Projesi ile öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürdük. Bu tarz çalışmaların çocuklar üzerinde olumlu bir etki yarattığını, sadece bu hayaller değil ayrıca polis olmak isteyen çocuklarımızda İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürerek hayatlarına dokunmaya çalıştık". Öğrencilere nasihatte bulunan Yusuf YARDIMCI, "hayallerinizden asla vazgeçmeyin çok çalışarak inşallah güzel yerlere geleceksiniz" dedi.



Yorum Ekle