SON DAKİKA

Hamur'da Karne Heyecanı

2018-2019 eğitim öğretim yılının 1. Döneminin sona ermesi dolayısıyla Hamur'daki okullarda karne töreni yapıldı 19 Ocak, 2019 06:17 Güncelleme: 19 Ocak, 2019 06:17 Hamur'da Karne Heyecanı

2018-2019 eğitim öğretim yılının 1. Döneminin sona ermesi dolayısıyla Hamur'daki okullarda karne töreni yapıldı.


Hamur 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Osmangazi İlkokulu, Osmangazi Ortaokulu ve Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde yapılan törenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç ve şube müdürleri İsmail Tanrıverdi ile Suat Denizci katılarak öğrencilere karne dağıttılar.

 

Okullarda dönem sonu itibariyle en iyi dereceye sahip öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

Kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, öğrencilere dönem boyunca çalışmalarının meyvesi olarak bu karnelerin verildiğini söyledikten sonra öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra iyi bir insan olmaları, erdemli birer vatandaş olmaları ; ahlaklarını, insanlıklarını kaybetmemeleri gerektiği vurgusunu yaptı. Yarın doktor, öğretmen mühendis ya da siyasetçi olsalar da en önemli amacın iyi bir insan olmaları gerektiği noktasında telkinde bulundu. Tatilde kitap okumanın önemli olduğunu vurgulayan Karakoç, 15 tatili hem dinlenerek hem gezerek hem de aile ziyaretleri yaparak geçirmelerini tavsiye eden Karakoç "Bunlar bizim insani değerlerimiz kültürümüze ait güzel değerler bu değerleri korumamız, bu değerlere sahip çıkmamız gerekir" diye konuştu.

 

Törenlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç dışında İlçe Milli Eğitim şube müdürleri İsmail Tanrıverdi ve Suat Denizci de hazır bulunarak öğrencilere karne dağıttılar.

 

 

 

 

 


Yorum Ekle