SON DAKİKA

Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu Açığa alındı!

Ağrı Vali Yardımcılığı görevinden yeni kararnama ile Hamur Kaymakamlığı görevine atanan Yakup Ömeroğlu ani bir kararla açığa alındı. 14 Ağustos, 2020 06:35 Güncelleme: 14 Ağustos, 2020 06:35 Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu Açığa alındı!

Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu Açığa alındı!

 Ağrı Vali Yardımcılığı görevinden yeni kararnama ile Hamur Kaymakamlığı görevine atanan Yakup Ömeroğlu ani bir kararla açığa alındı.
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 13.07.2020 tarihli ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Hamur İlçe Kaymakamlığı görevine atanan Yakup ÖMEROĞLU son dakika gelişmesi ile görevden alındı. Ağrı  Eski Vali Yardımcısı ve son kararname ile Hamur  Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Yakup Ömeroğlu şok bir kararla açığa  alındı. Ağrı  Eski  Vali  Yardımcısı şimdiki Hamur Kaymakamı Yakup Ömeroğlu'nun açığa alınması ile ilgili açıklama yapılmadı. CHP'li Özgür Özel ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tartışmıştı! CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında yaşanan gerginliğin ardından,  Bakan Soylu’nun bir tek FETÖ’cünün göreve getirilmediği açıklamasını anımsatarak Cumhuriyet’in manşetten duyurduğu habere atıf yapan Özel, “Bugün ortaya çıktı ki Ömer Faruk Yüce ve Hidayet Sarı kaymakam olarak; Yakup Ömeroğlu, Mevlüt Özmen ve Müfit Gültekin vali yardımcısı olarak atandılar. Bal gibi, buz gibi FETÖ’cüleri atıyorlar. FETÖ’nün bankasına para yatıranlar 6 yıl hapis yatsın, FETÖ’nün kodamanları kaymakamlıklarda” diye konuşmuştu.

Yorum Ekle