SON DAKİKA

HAMUR İLÇESİNDE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

HAMUR İLÇESİNDE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ 13 Mart, 2018 02:09 Güncelleme: 13 Mart, 2018 02:09 HAMUR İLÇESİNDE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

İstiklal Marşı'nın kabulünün 97. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma dolayısıyla Hamur'da program yapıldı. Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi salonunda saat 10.00'daki programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.

 

Günün anlam ve önemini belirtir konuşmaların yapılıp şiirlerin okunmasından sonra Oratoryo gösterisi yapildı. Ardından video gösterileri ve müzik dinletisi yapıldı.

 

ilçe genelinde yapılan İstiklal Marşının güzel okuma, resim ve Kompozisyon yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Hamur İstiklal Marşı'nı Okuyor adlı video izleyicilerden büyük beğeni topladı.


Programa ilçe Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, Belediye Başkanı Cezmi Ergül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yücel Yılmaz, ilçe Emniyet Amiri Halit Çakmak, Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, kurum amirleri ,vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yorum Ekle