SON DAKİKA

HALİL IŞIK HAMUR DEVLET HASTANESİNDEN TAŞLIÇAY DEVLET HASTANESİNE ATANDI

Yeni atamaların olduğu Ağrı İl'in de Hamur İdari ve Mali İşler Müdürlüğünde olan Halil Işık Taşlıçay İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı. 30 Mart, 2018 04:27 Güncelleme: 30 Mart, 2018 04:27 HALİL IŞIK HAMUR DEVLET HASTANESİNDEN TAŞLIÇAY DEVLET HASTANESİNE ATANDI

Yeni atamaların olduğu Ağrı İl'in de Hamur İdari ve Mali  İşler Müdürlüğünde olan Halil Işık Taşlıçay İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atandı.

 

Halil Işık önceki görevinde Hamur Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini yürüten ve yeni atamalarla birlikte, Taşlıçay Devlet Hastanesine atanarak görevine başladı.

 

Halil Işık Kimdir?

1989 Manisa Alaşehir doğumlu. İlk ve ortaöğretim Alaşehir'de bitirmiş.

 

2012 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesini tamamlamış. 2012 yılında yine  Ağrı – Taşlıçay ilçesinde pratisyen doktor olarak görevini yapmış.

 

2016 yılında Uzmanlık eğitimimi İzmir Tepecik eğitim ve araştırma hastanesinde Aile hekimliği uzmanı olarak tamamladı. Askerlik hizmetini Erzincan Asker hastanesinde yaptı.

 

Birçok dernek ve oluşumda yöneticilik ve aktif görevde devam etmekle birlikte , tamamlanmış ve sürdürmekte olduğu projeler ve araştırmaları da mevcuttur.

Evli ve 1 çocuk babası.

Yorum Ekle