SON DAKİKA

HAFIZLAR BELGELERİNE KAVUŞTU

21 Ekim, 2021 18:50 Güncelleme: 21 Ekim, 2021 18:50 HAFIZLAR BELGELERİNE KAVUŞTU

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan ve Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler için İl Müftülüğünde "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Kovid-19 tedbirleri eşliğinde düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Tandoğan Topçu, "Bizlerin pusulası olan yüce Kur'an'ın ezberlenmesi çok kıymetlidir. Tabi ki Kur'an’ın sadece ezberlenmesiyle yetinerek Allah katında sorumluluğumuzu yerine getirmiş olamayız. Kur’an’ı okumalı, doğru anlamalı, öğretmeli ve en önemlisi de yaşantımızı ona göre düzenlemeliyiz. Rabbim ezberlediğiniz Kur’an-ı Kerim’i ömür boyu unutmamayı ve Kur’an’ın öğretileri doğrultusunda yaşayan kullarından olmayı sizlere ve bizlere nasip eylesin. Hayatınızda başarılar diler, eğitimlerinizin tamamlanmasında vesile olan hocalarımıza ve ailelerinize teşekkür ederim." dedi.

Öğrencileri gayret ve çabalarından dolayı tebrik eden İl Müftüsü Topçu, İl Müftü Yardımcısı Kemal Arpacı ile mezun olan öğrencilere hafızlık belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorum Ekle