SON DAKİKA

Gazetemiz, Doğubayazıt Halkın Sesi 19. Yaşında

31 Ocak, 2021 13:54 Güncelleme: 31 Ocak, 2021 13:54 Gazetemiz, Doğubayazıt Halkın Sesi 19. Yaşında

    Gazetemizin temel amacı halkımızı aydınlatmak, bilenin bildiğini bilmeyenle paylaşmak, doğru ve tarafsız haberlerle her konuda her görüşe ortak yer vermek.

    İlçemize hizmet veren kim olursa olsun, onun yanında olmak. Bizi bir yerlere yaftalayıp şucu, bucu denilmesine karşıda yaptığımız haberler göz önünde.

    Evet, Halkın Sesi Gazetesi okurları, Doğubayazıt için kendini paralayanlar. Sizin, bizim sayımız çok fazla. Doğduğumuz topraklara hizmet edeceksek, her olumlu işi desteklemek boynumuzun borcudur.

    Doğubayazıt için ortak payda, farklı görüşteki insanların, ortak noktası Doğubayazıt olmalı. Başarı, paylaşılmalı. İş ve hizmet şundan bundan beklenilmemeli. İşe önce kendinden başlanmalı.

    Dünya değişiyor, medya değişiyor. Bizde bu yeni medya düzenine uymaya gayret ediyoruz. Yeni nesil gazetecilik anlayışıyla, elimizden geldiğince ilçemizin tanıtımı, haberleri, kültürü, doğası ve tarihini ülke ve dünya çapında yayınlanan haberlerle tanıtıyoruz.

    Sosyal medya sayfamızla bizi 'www.dogubayazithalkinsesi.com'dan da takip ediyorsunuz. Sonuç olarak. 19 yıl önce yani 1 Şubat 2002'de gazetemizi kuran Merhum Cevdet Baycan'a, 2020 yılında gazeteyi devralan ve gazeteyi yöneten Berat Baydar'a ve reklam vererek şimdiye kadar gazetemize destek veren halkımıza ve esnaflarımıza teşekkür ederiz. (Hamza Salman)

Yorum Ekle