SON DAKİKA

EĞİTİME ÖNEM VEREN TUNCER ÇALIŞMALARA TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

EĞİTİME ÖNEM VEREN TUNCER ÇALIŞMALARA TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR 25 Aralık, 2018 03:36 Güncelleme: 25 Aralık, 2018 03:36 EĞİTİME ÖNEM VEREN TUNCER ÇALIŞMALARA TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ziyaret ve denetimlere tüm hızıyla devam ediyor.

 

Eğitimi ön planda tutan Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç ile birlikte ilçede ve köylerde bulunan tüm okulları tek, tek ziyaret ederek öğrenciler ile bir arada olmaktan yorulmayan Kaymakam Tuncer, Yoğunhisar Köyü İlkokulu, Aşağı Karabal Köyü İlkokulu ve Yukarı Gözlüce köyü İlk ve ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

Kaymakam Tuncer Okul İdarecileri ve öğretmenlerden okul hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Tuncer sınıfları gezerek öğrenciler ile bire bir ilgilenerek dersleri konusunda yardımcı olabilmek için, öğrencilerin gelecekte nasıl bir meslek seçecekleri ile ilgili hoş sohbetlerde bulundu.

 

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkül, kaymakam Ömer Faruk Tuncer'i makamında ziyaret etti.

 

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkül kaymakam Ömer Faruk Tuncer'e plaket takdim edip ilçede yaptığı üstün çalışmalarında dolayı başarıların devamını diledi. Kaymakam Tuncer ziyaretlerinden dolayı İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cemil Lütfi Özkül'a teşekkürlerini ileterek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

 

Kaymakam Ömer Faruk Tuncer başkanlığında Hamur ilçesindeki Köy ve Mahalle Muhtarları ile Kurum amirlerinin katılımlarıyla ilçe sorunlar hakkında bilgi toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda ilçedeki Köy ve Mahalle Muhtarları kaymakam Tuncer'e istek ve şikâyetlerini ilettiler. İletilen talepler tek tek not alınırken, toplantıda yer alan daire müdürleri de sorumluluk alanlarına giren istek ve şikâyetlerle ilgili açıklamalarda bulundular.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

 

 

 

 

 

 


Yorum Ekle