SON DAKİKA

Doğubayazıt'taki Üniversite Öğrencileri Yalnız Bırakılmadı

02 Nisan, 2022 20:05 Güncelleme: 02 Nisan, 2022 20:05 Doğubayazıt'taki Üniversite Öğrencileri Yalnız Bırakılmadı

Doğubayazıt'ta Ailelerinden uzak ilk kez Ramazan'ı geçiren üniversite öğrencilerini yalnız bırakmayan Gençlik Merkezi Müdürü Sevim Şimşek Konyar, çalışanlar ve gönüllüler, Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ndeki "Has Odada" iftar sonrası etkinlikler gerçekleştirdi. 

Bu sene ilk kez Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Ahmedi Hani MYO'da eğitim gören gençler, ailelerinden uzak Ramazan ayını geçiriyor. Kimi Diyarbakır'dan, kimi Batman'dan kimi ise Adıyaman'dan gelen öğrencilere Ramazan'ın ilk günü sürpriz yapıldı. Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüler, "Has Odada Hasbihal" adını verdikleri etkinlikte gençlerle bir araya geldi. İftar sonrası Doğubayazıt Gençlik Merkezi'nde toplanıp sohbet ettiler. Daha sonra masa tenisi, langırt oynayıp vakit geçirdiler.

Ramazan'ın ilk günü gençlerle beraber vakit geçiren Gençlik Merkezi Müdiresi Sevim Şimşek Konyar, gençlerden Gençlik Merkezi'ni daha verimli kullanmalarını istedi. Şimşek Konyar, "burası sizin eviniz olduğunu unutmayın. Biz burada bir aile sıcaklığını yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler de bizim yapmamızı istediklerini lütfen gerek benle gerekse de çalışanlarımız olan abi ve ablalarınızla paylaşın." dedi.  Öte yandan Gençlik Merkezi sporcu lise öğrencileri ise üniversite öğrencilerine tatlı ikramında bulundu.

Yorum Ekle