SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT'TA BİR İLK!

DOĞUBAYAZIT DOÇ. DR. YAŞAR ERYILMAZ DEVLET HASTANESİNDE İLK BEYİNCİK AMELİYATI YAPILDI 30 Aralık, 2017 01:46 Güncelleme: 30 Aralık, 2017 01:46 DOĞUBAYAZIT'TA BİR İLK!

Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine baş ağrısı şikâyeti ile başvuran ve yapılan tetkiklerinde beyincikte damar yumağı saptanan 40 yaşındaki B.S isimli hastanın ameliyatı, Hastanemizde yeni göreve başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. M. Taha Eser tarafından başarı ile gerçekleştirildi. Yapılan ameliyat ayrıca Ağrı ilinde de bir ilk olma özelliği taşımakta. Op. Dr. M. Taha Eser tıp fakültesi eğitimini Ankara Üniversitesinde, uzmanlık ihtisasını da Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Dış kapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlamıştır.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Ali Bulut; “Müdürlüğümüz emrine atanan hekimlere her türlü imkânı sağlayarak vatandaşlarımızın kendi hastanelerimizde şifa bulması için çalışıyoruz. Dr. Taha Eser'in de ameliyatını yapabilmesi için gerekli teknik altyapı desteği veren Başhekim Yardımcısı Dr. Kasra Muhtar ve eski Başhekim Yardımcısı Dr. Yeliz Polat'a teşekkür ederiz” dedi.

Hasta B.S ameliyat sonrasında iyi olduğunu belirterek, hastane yetkililerine ve doktorlarına teşekkür etmiştir.

Yorum Ekle