SON DAKİKA

Doğubayazıt’lı Prof. Dr. Çetin Kotan’dan Büyük Başarı

11 Şubat, 2021 11:37 Güncelleme: 11 Şubat, 2021 11:37 Doğubayazıt’lı Prof. Dr. Çetin Kotan’dan Büyük Başarı

Van’da uzun zamandır görev yapan ve samimi davranışları ile hastalarına olan yaklaşımından dolayı başta Van olmak üzere bölge halkının büyük takdirini alan Hemşehrimiz Prof. Dr. Çetin Kotan’dan büyük başarı. Kotan pandemi döneminde 200 kanser hastasını ameliyat ederek, büyük bir başarıya imza attı.


Birçok hastaneden teklif almasına rağmen yıllardır Van’da özverili bir şekilde görev yapan Prof. Dr. Çetin Kotan büyük başarılara imza atıyor. Hastalarla olan ilgisi ve başarılı ameliyatlardan dolayı sürekli halkın ilgisini alan Prof.Dr. Kotan’a bölgeden başta olmak üzere Türkiye’nin birçok kentinden hastalar yanına gelerek şifa arıyor. Kotan Covid-19 hastalığından dolayı birçok branştan ameliyatlar durdurulurken Çetin Kotan, normalin çok üstünde hastaya baktı. Odası sürekli hastalarla dolu olan Kotan pandemi döneminde 200 hastayı ameliyat ederek, büyük bir başarı elde etti.

Çetin Kotan’ın başarısı sosyal medyanındı gündemi oldu. Yüzlerce kişi sosyal medya üzerinde Kotan’ın başarılarını paylaşarak, özverisinden dolayı teşekkür etti (Çağdaş Haber-Van)

Yorumlar
m
muhsin candan3 yıl önce

hocamızı ağrı tıp fakültesinde görmek isteriz...

A
Ali demirhan romanyada3 yıl önce

Cok Cok basarilar gururum cetin Seni sevyorum

Yorum Ekle