SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT STADYUMUNUN LEVHASI YENİLENDİ

Doç.Dr.Yaşar Eryılmaz’ın adını taşıyan Doğubayazıt Stadyumu levhası yetkililerce yenilerek Stadyumun kapısına asıldı. 02 Ağustos, 2020 04:07 Güncelleme: 02 Ağustos, 2020 04:07 DOĞUBAYAZIT STADYUMUNUN LEVHASI YENİLENDİ

DOĞUBAYAZIT STADYUMUNUN LEVHASI YENİLENDİ

Doğubayazıt’ın yetiştirdiği değerlerden bir olan, uzun dönem Milletvekilliğin de bulunan ve  döneminde Ağrı ve ilçelerinde Sağlık koleji ağı kurdurarak, yüzlerce sağlıkçı yetiştiren; Erzurum Araştırma hastanesinde görev yaparken,Doğubayazat’lı hemşerilerine hizmet yapmayı kendine şiar edilen Doç.Dr.Yaşar Eryılmaz’ın adını taşıyan Doğubayazıt Stadyumu levhası yetkililerce yenilerek Stadyumun kapısına asıldı.

Ayrıca yetkililerce Stadyumda bulunan ve yıkımı yapılan kapalı Spor salonu gelecek yıl yapılacağını ve Kapalı Spor salonu yanı sıra yüzme havuzu oluşturacaklarını ifade edildi.

GerekAğrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve gerekse Doğubayazıtİlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerinin bu duyarlıklarına teşekkür ediyoruz.

Bir konuda Stadyumun ilk giriş kapısında bulunan spor aletlerinin yerinin değiştirip, daha çalışmaya elverişli bir yere alınması ve Spor aletlerinin çeşitlendirilip, çoğaltılmasını Doğubayazıt İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve gerekse Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden sporseverler beklemektedir. 

HALKIN SESİ


Yorum Ekle