SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VE KIZILAY İLÇE BAŞKANLIĞI DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNDE ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

Doğubayazıt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Doğubayazıt Kızılay BaşkaNLIĞI Doç. Dr Yaşar Eryılmaz İlçe Devlet Hastanesine '' Dünya Çocuk Günü'' dolayısıyla ziyarette bulundular. 03 Ekim, 2019 06:40 Güncelleme: 03 Ekim, 2019 06:40 DOĞUBAYAZIT GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VE KIZILAY İLÇE BAŞKANLIĞI DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNDE ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

DOĞUBAYAZIT GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ VE KIZILAY İLÇE BAŞKANLIĞI DÜNYA ÇOCUK GÜNÜNDE ÇOCUKLARI UNUTMADILAR

Doğubayazıt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Doğubayazıt Kızılay BaşkaNLIĞI Doç. Dr Yaşar Eryılmaz İlçe Devlet Hastanesine '' Dünya Çocuk Günü'' dolayısıyla ziyarette bulundular.

Doğubayazıt Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Doğubayazıt Kızılay Başkanlığı ile '' 1 ekim Dünya Çocuk Günü'' sebebiylşe hastahanede bulunan çocuk servisinbde hasta çocukları ziyaret ederek hediyeler verip çocukları sevindirdiler.

Gençlik ve Spor İlçe Müdüresi Sevgi LORTOĞLU ''Dğnya Çocuk Günü sebebiyle yaptığı açıklama; yapmış olduğumuz bu ziyaret ile çocuklarımızı bir nebzede ola sevindirip yüzlerinde ki tebessüme sebep olmak kurum olarak kendimize görev bildiğimiz konuların en başında gelmektedir.

Amacımız ağaç yaşken eğilir alğısıyla, paylaşımı, dostuğu, iyiliği çocuklarımızın üzerinden yaygınlaştırmaktır.''

Kızılay İlçe Başkanı Kemal Şahin'in Yaptığı açıklamada; '' Kurumlarla beraber  yaptığımı çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Ortak paydamız çocuklarımız ve gençliğe iyi bir gelecek bırakmak. Bu doğrultuda özveriyle çalışmalarımız devam edecektir'' dedi…

Yorum Ekle