SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT DOÇ.DR.YAŞAR ERYILMAZ DEVLET HASTANESİNDE FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ AÇILDI.

DOĞUBAYAZIT DOÇ.DR.YAŞAR ERYILMAZ DEVLET HASTANESİNDE YENİ İKİ ÜNİTE HİZMETE GİRDİ. 17 Haziran, 2014 06:01 Güncelleme: 17 Haziran, 2014 06:01 DOĞUBAYAZIT DOÇ.DR.YAŞAR ERYILMAZ DEVLET HASTANESİNDE  FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ AÇILDI.

 

DOĞUBAYAZIT DOÇ.DR.YAŞAR ERYILMAZ DEVLET HASTANESİNDE YENİ İKİ  ÜNİTE HİZMETE GİRDİ.

 

 

Doğubayazıt Doç Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesinde “Fizik tedavi ünitesi” ile “Personel dinleme ünitesi” hizmete açıldı.

 

Her iki ünitenin hizmete açılışına Ağrı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Abdurrahman Atli,Tıbbi Hizmetler Başkanı Selçuk Saylır,Mali Hizmetler Başkanı Takyettin  Sönmez,Hastane Başhekimi Mustafa Atabey,Doğubayazıt Belediye eş Başkanları M.Rohat Özbay,Delal Tekdemir,Taşlıçay,Diyadin,Eleşkirt,Hamur,Tutak,Patnos Kamu Hastaneler birliği yöneticileri,Doğubayazıt Hastane yöneticileri,personel ve davetliler katıldı.

 

Burada kısa açıklama yapan Genel Sekreter atlı,”göreve geldiğimizden beri Doğubayazıt Hastanesinin işler hale gelmesi için her türlü desteği verdik.Bu Fizik Tedavi  ünitenin açılması da bu çalışmalarımızın bir sonucudur.”dedi.

 

Bu arada Henüz açılması tamamlanmayan çocuk yoğun bakım ünitesi gezildi.

 

Hastane Başhekimi Bu ünitenin çok nadir hastanelerde bulunduğunu ve faaliyete geçtiğinde büyük yararlar sağlayacağına vurgu yaptı.

 

Daha sonra Personel dinleme yeri açılış yapılarak,   katılımcılar  yemek ikramında bulunuldu.

Halkın Sesi haber- Cemal Basut

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle