SON DAKİKA

DOĞRU SEÇİM DOĞRU BAŞKAN

Güçlü bir diyalogla AĞRI için ekonomi, sosyal, kültürel ve şehircilik alanında marka şehir olma kimliğini güçlendirecek çalışmalarda bulunacaklarını belirten Başkan ÖNER Ülkemizin ve iş dünyasının önündeki tüm engellerin kaldırılmasında ekip ruhuyla hareket edeceğiz. 08 Ekim, 2019 07:34 Güncelleme: 08 Ekim, 2019 07:34 DOĞRU SEÇİM DOĞRU BAŞKAN

DOĞRU SEÇİM DOĞRU BAŞKAN

 

 

MÜSİAD NRSE Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Öneri Ağrı İl Başkanlığına atadı.

 

Öner yapğtığı açıklamada : Şahsımı ve yeni Yönetim Kurulumuzu bu değerli göreve layık gören ağabeylerimize, kardeşlerimize, gönüldaşlarımıza ve Başta Kıymetli Genel Başkanım Abdurrahman KAAN Olmak Üzere MÜSİAD Genel merkez Teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Üzerimizdeki ağır sorumluluğun bilinciyle bu kıymetli emaneti hakkıyla yerine getirmenin ve bir bayrak yarışı olan bu yolda MÜSİAD Ağrı'mızı yeni zirvelere omuz omuza, gönül gönüle, el ele hep birlikte taşımanın gayreti içerisinde olacağız.

Ülkemiz ve aziz milletimiz için sorumluluk almamız gerektiğinde hep ön saflarda olduk, alanlarda olduk. Bundan sonra da en zor şartlarda dahi gövdemizi taşın altına koymaya devam edeceğiz. 2019 ve 2023 yıllarını kapsayan yeni döneme yine büyük hedeflerimizle gireceğiz. İnşallah yeni dönemde MÜSİAD Ağrı olarak ekonomi ve ihracat ağırlıklı çalışmalarımıza devam edecek, en kısa zamanda Ağrı'mızın ve ülkemizin ihracatının ve üretiminin artırılmasına yönelik çalıştayımızı düzenleyeceğiz 

Güçlü bir diyalogla AĞRI için ekonomi, sosyal, kültürel ve şehircilik alanında marka şehir olma kimliğini güçlendirecek çalışmalarda bulunacaklarını belirten Başkan ÖNER Ülkemizin ve iş dünyasının önündeki tüm engellerin kaldırılmasında ekip ruhuyla hareket edeceğiz. 

MÜSİAD Ağrı'mızın tarihine yeni hikayeler ekleyeceğiz. Ağrımız için olması gerekenleri içeren, merkezine insanın konulduğu bir şehircilik anlayışıyla yerel yöneticilerimizle daima istişare halinde olup yapılması gerekenleri taraflarına ulaştıracağız. 

Bu şehir hepimizin, bu ülke hepimizin. Dolayısıyla şehrimiz ve ülkemiz için katma değer oluşturacak her alanda daha aktif bir MÜSİAD AĞRI varlığını sürdürecektir dedi.

HABER: Ayhan ARSLAN

Yorum Ekle