SON DAKİKA

Diyadin'de Koronavirüs Denetimi

Koronavirüsün yayılma ve bulaşma hızının azaltılması ve vaka sayısının önüne geçilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından gönderilen genelge kapsamında 81 ilde uygulamaya konulan Koronavirüs denetimleri Diyadin ilçemizde Diyadin Kaymakamımız Hasan Doğan'ın katılımıyla yapıldı. 21 Ağustos, 2020 04:50 Güncelleme: 21 Ağustos, 2020 04:50 Diyadin'de Koronavirüs Denetimi

Diyadin'de Koronavirüs Denetimi

Koronavirüsün yayılma ve bulaşma hızının azaltılması ve vaka sayısının önüne geçilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından gönderilen genelge kapsamında 81 ilde uygulamaya konulan Koronavirüs denetimleri Diyadin ilçemizde Diyadin Kaymakamımız Hasan Doğan'ın katılımıyla yapıldı.

 Diyadin Kaymakamımız Hasan Doğan’ın yanı sıra ilçe protokol üyelerinin katıldığı uygulamada; pazarlar, iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanları denetlendi.

 Denetimleri sırasında esnafımızı ziyaret eden Diyadin Kaymakamımız Hasan Doğan, Koronavirüs ile mücadelede kendilerine büyük sorumluluk düştüğünü hatırlatarak tedbirler konusunda bilgilendirici ve rehberlik edici uyarılarda bulundu.

 Kontrollü sosyal hayat döneminde tüm toplu yaşam alanları için belirlenen kurallara uyulması hususunda; denetim, uyarı ve bilgilendirme faaliyetleri ilimiz merkezinde ve ilçelerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Yorum Ekle