SON DAKİKA

DİYADİN DERNEĞİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YİNE İLGİ BÜYÜKTÜ.

İstanbul'da faaliyet gösteren aktif ve çalışkan derneklerimizden İstanbul Diyadin Derneği iftar yemeği verdi. 31 Mayıs, 2019 00:34 Güncelleme: 31 Mayıs, 2019 00:34 DİYADİN DERNEĞİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YİNE İLGİ BÜYÜKTÜ.

 

DİYADİN DERNEĞİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YİNE İLGİ BÜYÜKTÜ.

DİYADİN DERNEĞİNİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNE YİNE İLGİ BÜYÜKTÜ.

 

İstanbul'da faaliyet gösteren aktif ve çalışkan derneklerimizden İstanbul Diyadin Derneği  iftar yemeği verdi. Geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine bu yıl da katılım oldukça yoğundu. Derneğin Avcılar Şükrübey'de bulunan yerinde gerçekleşen iftara katılan  İş siyaset, bürokrasi ve Sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda Ağrılı unutulmaz bir akşam yaşadılar. Bol bol sohbet ederek, Ağrı'ya dair önemli istişarelerde bulundular. Misafirler arasında derneğin kurucu ve hala aktif yöneticilerinden Vahit Arkan, Resul Kaymak, Mesut Çiftçi değerli isimler de hazır bulundular.

 

BAŞKAN NİZAMETTİN BAKIR : “BU GECEDE BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”


9 yıl boyunca yoğun bir tempo ile çalışan ve Diyadin Derneğini önemli yerlere taşıyan Başkan Dilaver Özden'in görevi devrettiği yeni seçilen başkan Nizamettin Bakır misafirlere teşekkür etti. Yeni Başkan Bakır “Değerli önceki başkanımız Dilaver Özden ve kıymetli dernek üyelerimizin yoğun çalışmalarıyla derneğimizi getirdiği noktadan daha ileriye taşımak için biz de onlar gibi çalışacağız. Bu bayrağı daha ileri taşımalıyız. Sizlerin desteği ve katkılarıyla bunu başaracağımıza inanıyorum.  Tüm misafirlerimize teşekkür eder Allah razı olsun demek isterim. Sağolun, Varol olun” dedi.HABER RAŞİT YELDERIM ZEKİ ERTOĞAN 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle