SON DAKİKA

DİNİ YAYINLAR GENEL MÜDÜRÜ DOÇ. DR. FATİH KURT PERSONELLE BULUŞTU

24 Ocak, 2022 20:48 Güncelleme: 24 Ocak, 2022 20:48 DİNİ YAYINLAR GENEL MÜDÜRÜ DOÇ. DR. FATİH KURT PERSONELLE BULUŞTU

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Doç. Dr. Fatih Kurt, Ağrı İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

Ağrı İl Müftülüğü tarafından Kültür Kongre Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen personel buluşması Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Genel Müdür Doç. Dr. Kurt, Diyanet İşleri Başkanlığının yazılı ve görsel yayınlarıyla vatandaşlarımızı tanıştırmalıyız diyerek şu ifadelerde bulundu; “Diyanet İşleri Başkanlığımızca tüm yaş gruplarına özel olarak ayrı ayrı hazırlanan televizyon, radyo programları; yazılı ve dijital içerikler milletimizin hizmetine sunulmaktadır. Din görevlileri olarak başkanlığımızın yayın organlarını ve sosyal medya faaliyetlerini çok iyi takip etmeli ve duyurmalıyız. Başkanlığımız yazılı ve görsel medyada çok kaliteli içerik üreterek halkımıza doğru bilgiyle ışık tutmayı ve rehber olmayı amaçlamaktadır. Bu gibi yayınları bilmeyen kimse kalmamalı. Bunun için bizler her mecrada bu çalışmaları tanıtmalı ve halkımızı haberdar etmeliyiz.’’

Personel buluşmasının ardından müftülük bünyesinde hizmet veren Yatılı Kız Kur’an kursuna ve 4-6 yaş Kur’an kurslarına ziyaret gerçekleştiren Doç. Dr. Kurt, sürdürülen eğitimi yerinde inceledi. İncelemeleri sonrası kursta eğitim alan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet edip nasihatlerde bulunan Doç Dr. Kurt, öğrencilerle sohbetinin ardından kurs yöneticileriyle genel değerlendirme toplantısı yaparak ziyaretlerini tamamladı.

Programa İrşad Hizmetleri Daire Başkanı Zekeriya Abdullazizoğlu,Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, müftülük personeli ve din görevlileri katıldı.

Yorum Ekle