SON DAKİKA

Cemil Budak'tan Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvasına Ziyaret

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Cemil Budak devam eden Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvasını ziyaret ederek öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. 28 Ekim, 2019 09:53 Güncelleme: 28 Ekim, 2019 09:53 Cemil Budak'tan Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvasına Ziyaret

Cemil Budak'tan Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvasına Ziyaret

 

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Cemil Budak devam eden Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvasını ziyaret ederek öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ve öğretmenlerin dört spor branşında mücadele ettiği Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası müsabakaları devam ediyor.

Ağrı'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor il Müdürlüğünce organize edilen Türkiye Öğretmenler Kupası Turnuvaları 2500 kişilik spor salonunda devam ediyor. Kadın ve Erkek öğretmenlerden oluşan takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğinde hazırlanan turnuvada öğretmenler, salon futbolu, basketbol, voleybol ve masa tenisi branşlarında yarışacak.

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz 1, Karadeniz 2, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu olmak üzere, 8 bölgedeki bölge birinciliği müsabakaları, 4-12 Kasım'da yapılacak, sonuçlar 13 Kasım'da duyurulacak. Her bölgenin birincisi, Öğretmenler Günü haftasında Ankara'ya gelerek şampiyonluk için ter dökecek.

Devam eden basketbol müsabakasını ziyaret eden Spor Şube Müdürü Cemil Budak; Milli Eğitim Bakanlığımız ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından bu yıl ilk kez organize edilen ve öğretmenlerin dört spor branşında mücadele ettiği Türkiye Öğretmenler Kupası Ağrı'da heyecan ile devam ediyor. Turnuvalarda mücadele eden öğretmenlerimize başarılar diliyoruz

 

 

 

 

 


Yorum Ekle