SON DAKİKA

Birlik Vakfı Ağrı Şubesi ve Genç Birlik Ağrı Şubesi üyeleri Kızılay'a kan bağışı yaptılar.

01 Şubat, 2021 08:14 Güncelleme: 01 Şubat, 2021 08:14 Birlik Vakfı Ağrı Şubesi ve Genç Birlik Ağrı Şubesi üyeleri Kızılay'a kan bağışı yaptılar.

Gün Birlik Günü

Kızılay’da kan stoklarının büyük oranda erimesinden dolayı kan stoklarını tamamlamak amacıyla Birlik Vakfı Ağrı Şubesi ile Genç Birlik Ağrı Şubesi yönetimi ve üyeleri Ağrı Cumhuriyet Caddesinde bulunan kan alma birimine giderek "Gün Birlik Günü" kampanyasıyla kan bağışında bulundular.

Birlik Vakfı Ağrı Şube Başkanı Deniz Altındağ yaptığı açıklamada; "Türkiye'de pandemi sürecinden dolayı stoklarda kan ihtiyacı maalesef yeterli sınırın altında bu yüzden bizlerde Birlik Vakfı ve Genç Birlik yönetimi ve üyelerimizle birlikte kan bağışı yapmaya geldik. Bütün halkımızın da buna duyarlı olmasını rica ediyorum. Çünkü bir gün bizimde kana ihtiyacımızın olacağını unutmamamız gerekiyor. Bir yakınımızın bile kana ihtiyacı olması Kızılay'ın desteği ile hayat buluyor. Bizlerinde buna destek vermesi lazım ki bütün hastaları, ailemizi özellikle koruma altına alalım. Tüm kan verenlerden Allah razı olsun, herkese teşekkür ediyoruz. Başta Kızılay başkanımıza ve bütün ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum." Diyerek sözlerini tamamladı. 

Yorum Ekle