SON DAKİKA

Belediyenin Güneş Enerjisi Santrali projesi bitme aşamasında

Ortalama aylık geliri 80.000 ile 100.000 bin TL arası olacak 21 Aralık, 2020 13:19 Güncelleme: 21 Aralık, 2020 13:19 Belediyenin  Güneş Enerjisi Santrali projesi bitme aşamasında

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir ilçeyi kalkındırma kapsamında sürdürdüğü çalışmalara hız kesmeden devam ederken ilçeye kazandırılan Güneş Enerjisi Santrali projesi ise bitme aşamasına geldi.

Başkan Taşdemir Güneş Enerjisi Santralini yerinde inceleyerek şu açıklamalara yer verdi; İlçemizin kalkınmasına yönelik planlamış olduğumuz yapımı devam eden Güneş Enerjisi Santrali tüm hızıyla devam etmektedir. Çağımızın büyük sorunlarından olan enerji israfını önlemek için yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması gerektiği bilincindeyiz. Bu konuda  çalışmalarımızın devam ettiği Güneş Enerjisi Santrali 540  KW olup aylık  ortalama geliri 80.000 -100.000 bin TL arası olacaktır. Bu projemizin ilçe halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Artık Taşlıçay da belediye var hizmet işi Gönül işi durmak yok hizmete doymadan devam. ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle