SON DAKİKA

Belediye Spor'a Yeni Transfer olan futbolcular Başkan Acar'ı Ziyaret etti

02 Şubat, 2022 07:26 Güncelleme: 02 Şubat, 2022 07:26 Belediye Spor'a Yeni Transfer olan futbolcular Başkan Acar'ı Ziyaret etti

Oynadığı futbol ile taraftarların beğenisini kazanan Doğubayazıt Belediye Spor, Lig’in ikinci yarısında yaptığı yeni transferler ile gücüne güç kattı.

Doğubayazıt belediyesi tarafından oluşturulan ve BAL Lig’inde başarılı performans sergileyen Doğubayazıt belediye Spor, Lig’in henüz ikinci yarısının başlamasına ramak kala renklerine kattıkları yeni oyuncular ile, Belediye Başkanı Yıldız Acar’ı makamında ziyaret ettiler.

Yıllarca halkımızın ve taraftarlarımızın küllenmiş futbol ateşini yeniden yükselten Doğubayazıt belediyesi ve yeni yönetimi, hayata geçirdikleri bütün projelerle birlikte, özellikle gençlerin ve çocukların çevredeki kötü alışkanlıklardan uzak, daha dinamik ve kendinden emin adımlarlar geleceklerine yön vermeleri için bu tarz sportif faaliyetlere devam ediyor.

Yeni transfer edilen yedi futbolcu, spora destek veren, özellikle kadın bir başkan ile tanışmayı çok istediklerini ve bu ilçedeki  değerli iş adamları Barış Çoktin, Mustafa Arslan ve Bülent uçar'a teşekkür ettiklerini, Başkan Acar'a da buradan şampiyonluk sözü verdiklerini dile getirdiler. Tanışma programı, çekilen toplu resim sonrası son buldu.

Doğubayazıt Belediye Spor takımımıza Lig de Başarılar dileriz...

Yorum Ekle