SON DAKİKA

Bayram Öncesi Köydeki Öğrenciler Sevindirildi

Bayram Öncesi Köydeki Öğrenciler Sevindirildi 01 Haziran, 2019 08:15 Güncelleme: 01 Haziran, 2019 08:15 Bayram Öncesi Köydeki Öğrenciler Sevindirildi

Diyadin Kaymakamı  Olgun ÖNER,  yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Aşağı Dalören, Yukarı Dalören ve Burgulu Köylerin okullarını  ziyaret ederek minik öğrencilere bayram hediyelerini dağıttı.


İlçeye bağlı köyleri sık sık ziyarette bulunup köy okullarındaki öğrencileri sevindiren Kaymakam Olgun ÖNER, Ramazan Bayramın yaklaşmasıyla Aşağı Dalören, Yukarı Dalören ve Burgulu Köylerin okullarını ziyaret ederek çocukların bayramlarını kutlayıp onlara satranç takımı, kitap ve kıyafet gibi çeşitli hediyeler verdi. Ziyaretinde bulunduğu köy okullarında  öğrencilerle teker teker ilgilenip hedefledikleri meslekleri sorup sohbet etti.   Bayramların çocuklar için çok daha derin anlamlar ifade ettiğini belirten  Olgun ÖNER; “Bugün burada yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde bu minik çocuklarımızın bayramlarını kutlayıp hediyelerini vermek ve ihtiyaçlarını daha yakından takip etmek için bulunuyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu çocuklarımızın mutluluğu ve onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları bizim için her şeyden daha önemlidir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bayramlarını şimdiden kutluyorum. Onları bayram öncesi sevindirmek bizim için en büyük mutluluktur.” dedi. Öğretmenlerden, öğrenciler ve okul hakkında da bilgi alan  Olgun ÖNER, okul ziyareti sonrasında köy sakinleriyle de sohbet edip sorun ve isteklerini dinleyerek muhtarlardan bilgi aldı.

Gerçekleşen köy ziyaretlerinde Kaymakam Olgun ÖNER'e eşi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanıma Vakıf Müdürü de eşlik etti.
Yorum Ekle