SON DAKİKA

Başkan Yaşar Akkuş, İtfaiye aracı ile kaldırımları yıkayıp temizledi.

Kentte kuraklıktan dolayı kirlenen kaldırımları gece saatlerinde temizleyen İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Başkan Akkuş, eski Kars Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında İtfaiye yetkililerinden bilgi aldı. 19 Aralık, 2019 06:11 Güncelleme: 19 Aralık, 2019 06:11 Başkan Yaşar Akkuş, İtfaiye aracı ile kaldırımları yıkayıp temizledi.

Başkan Yaşar Akkuş, İtfaiye aracı ile kaldırımları yıkayıp temizledi.

 

 

 

Kentte kuraklıktan dolayı kirlenen kaldırımları gece saatlerinde temizleyen İtfaiye Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Başkan Akkuş, eski Kars Caddesi'ndeki çalışmalar hakkında İtfaiye yetkililerinden bilgi aldı.

İtfaiye aracıyla uzun süre kaldırımları yıkayan  Başkan Akkuş, Şehrimiz evimizdir dedi.
Iğdır'ın geleceği için hep birlikte çalıştıklarını anlatan Başkan, yaptığı açıklamada, mesai saatlerini dikkate almadan gece gündüz çalışarak yaşanabilir bir Iğdır inşa edeceklerini söyledi.
Başkan Yaşar Akkuş"Gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Halkımıza hep temiz bir Iğdır vaat ettik. İnşallah vaatlerimizi gerçekleştireceğiz. Bugün de burada bu saatte itfaiye ekiplerimizle caddelerimizi temizliyoruz, kaldırımlarımızı ve yolları yıkıyoruz. Bundan sonrada her hafta böyle devam edeceğiz. Belediye başkanının mesaisi olmaz"

Halkımızdan isteğimiz duyarlı davranarak çöplerini çöp konteynırlarına atmalarıdır dedi.
Başkan  Yaşar Akkuş, İtfaiye aracı ile kaldırımları yıkayıp temizledi.

 

Yorum Ekle