SON DAKİKA

Başkan Taşdemir Taşlıçay’a Kütüphane Kurdu

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir seçim vaatlerinden biri olan Taşlıçay Belediyesi Halk Kütüphanesi projesini Hayata geçirdi. 20 Şubat, 2020 18:23 Güncelleme: 20 Şubat, 2020 18:23 Başkan Taşdemir Taşlıçay’a Kütüphane Kurdu

Başkan Taşdemir Taşlıçay’a Kütüphane Kurdu

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir seçim vaatlerinden biri olan Taşlıçay Belediyesi Halk Kütüphanesi projesini Hayata geçirdi.

Açılışı bugün yapılan kütüphanenin açılışını Ağrı Valisi Süleyman Elban, İlçe Kaymakamı Murtaza Ersöz, Rektör Yardımcısı prof. Dr. Faruk Kaya, AK Parti İl Başkanı Av. Abbas Aydın, İl Emniyet müdürü Nihat Özen, Ağrı Ticaret odası Başkanı Saim Alparslan ve heyeti, Hamur Belediye başkanı Cezmi Ergül Tutak Belediye başkanı Bülent Duru, İl yönetim kurulu, İlçe Başkanları, İl encümenleri, Belediye Encümenleri, İl Kurum Müdürleri, İlçe Kurum müdürleri, Köy ve Mahalle Muhtarları, Taşlıçay halkı ve çok sayıda kişi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ağrı Valisi Süleyman Elban:''Kütüphanelerin önemine değinerek Kütüphaneler Bilginin Saklanması, sistematik hale getirilmesi açısından oldukça önemli işlevler sahiptir''. İfadelerini kullandıktan sonra açılış kurdelesini kesti.

Kütüphane Hakkında açıklama yapan başkan Taşdemir;
‘’Gençlerimiz ve çocuklarımız başta olmak üzere halkımıza sunduğumuz bu kütüphane hizmeti daha önce yapılması gereken bir projeydi. Ama biz seçilmeden önce ilçemiz halkına bir vaatte bulunduk Allah ın izni ile sözümüzü tuttuk.

Yeni fikirlere sahip olma, hayal gücünün genişlemesi, yaratıcılığın çeşitlenmesi, farklı bakış açıları kazanma okumanın bir sonucudur. Çocukların kendilerini eğiterek ülkemizi kalkındırmaları için onların bu kazanımları elde etmesi gerekir. Çok şükür bu kazanımı ilçemize sağladık.

İlçe kütüphanemizin oluşturulmasında emeği Geçen herkese teşekkür ve Şükranlarımı sunuyorum’’.ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle