SON DAKİKA

ARKOZ MADENCİLİK ÇALIŞANLARI 2019 YILI DEĞERLENDİRME PROGRAMIDA BULUŞTU

BÖLGE İSTİHTAMINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYAN 600 MİLYON TL YATIRIM İLE 500’E YAKIN ÇALIŞANIN VE 10 BİNE YAKIN İNSANIN YAŞAMINA DEĞER KATAN, BÖLGEDE CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK SANAYİ YATIRIMI ÖZELLİĞİ TAŞIYAN AĞRI ÇİMENTO FABRİKASI ÇALIŞANLARI DOĞUBEYAZITTA DÜZENLENEN ‘’ARKOZ ÇALIŞNALARI 2019 YIL SONU DEĞERLENDİRME BULUŞMASI ‘’ PROGRAMDA BİRARAYA GELDİLER. 23 Şubat, 2020 13:27 Güncelleme: 23 Şubat, 2020 13:27 ARKOZ MADENCİLİK ÇALIŞANLARI 2019 YILI DEĞERLENDİRME PROGRAMIDA BULUŞTU

ARKOZ MADENCİLİK ÇALIŞANLARI 2019 YILI DEĞERLENDİRME PROGRAMIDA BULUŞTU

Tüm çalışanların katılımı ile gerçekleşen programda Çalışan Temsilcisi, idareci ve yöneticilerin 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 yılı hedefleri çalışanlar ile paylaşıldı.

Programda Ağrı Çimento Genel Müdürü Dr. Cengiz ÇELİK tüm çalışanlara özverili ve katılımcı bilgi paylaşımı sağlayarak, özümseyerek gerçekleştirmiş oldukları 2019 yılı başarısından dolayı teşekkür etti.

Sözlerine Grup Şirketler Başkanı Emin UÇAR’a teşekkür ile devam eden ÇELİK, müsaadeniz ile bu gün burada olmamıza ve bu güzel istihdam kapısını açarak bölge insanının yaşamına değer katan, refah katan Grup Şirketler Başkanımız Emin UÇAR beye, Y.K.Başkanımız Mücahit UÇAR beye ve TÜM UÇAR ailesine şahsım ve çalışanlarımız adına teşekkür eder saygılarımızı sunarım dedi.

Çelik, bildiğiniz üzere 2020 yılı planlamamıza sloganımızla da değer katmayı hedefliyoruz. Sloganımız ’’Maksimum güvenlik, Maksimum verimlilik ve çalışanlarımız, müşterilerimiz ile sosyal sorumluluk’’ hedefi ile inanıyorum ki 2020 hedeflerimize bütün çalışan birey arkadaşımız, her alanda en iyi performansı ve en iyi ekip çalışmasını özümseyerek, değer katarak dünya standartlarında yürümüş olduğumuz sanayi sektöründe bugün ve gelecekte ARKOZ takımı olarak başarı ve değer katacaktır dedi.

Programda çalışanlara verilen sürpriz hediyeler, çalışanlara  başarı sertifikası, sürpriz araç hediyesi ve sürpriz doğum günü kutlaması ile halaylar eşliğinde bir çok etkinlik yapıldı.


Yorum Ekle