SON DAKİKA

AK PARTİLİ ADAYLARA TAŞLIÇAY'DA YOĞUN İLGİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili adayları Cesim Gökçe ve Zeynel Abidin Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Taşlıçay'da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldiler. 23 Ekim, 2015 06:15 Güncelleme: 23 Ekim, 2015 06:15 AK PARTİLİ ADAYLARA TAŞLIÇAY'DA YOĞUN İLGİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı Milletvekili adayları Cesim Gökçe ve Zeynel Abidin Çakır, seçim çalışmaları kapsamında Taşlıçay'da ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldiler.


İlçede büyük bir kalabalıkla karşılanan milletvekili adayları ilk olarak AK Parti Taşlıçay ilçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. Burada ilçe başkanı İsmet Tasdemir ve partililer ile sohbet eden Cesim Gökçe ve Zeynel Abidin Çakır, daha sonra Taşlıçay Belediyesine geçtiler.

 

Belediye Başkanı İsmail Taşdemir tarafından karşılanan milletvekili adayları bir süre burada sohbet ettikten  sonra ilçe merkezindeki tüm esnafı ziyaret ettiler. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği milletvekili adayları daha sonra ilçeye bağlı birçok köye giderek ziyaretlerde bulundular.


Yaptıkları ziyaretlerde büyük moral bulduklarını belirten Ak Parti Ağrı Milletvekili adayı Cesim Gökçe, bu seçimin partilerinin yeniden yükselişi açısından çok önemli olduğunu söyledi.


Gittikleri her yerde bu ilgiyi fark ettiklerini vurgulayan Gökçe "Halkımızla bir araya gelerek partimizin yerel de ve genelde yaptığı çalışmaları anlatıyoruz. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevim hasebiyle bu bölgeleri yakından tanıyorum. Görevim süresince 562 kilometre köy yollarımızın sıcak asfalta kavuşmasında büyük çalışmamız ve emeğimiz oldu. Bu hizmeti Türkiye de ilk biz yaptık. Özellikle köyde yaşayan vatandaşlarımız neler yaptığımızı çok iyi biliyorlar. İnşallah fırsat verilirse siyasette daha fazla hizmetin gelmesine vesile olmak istiyorum" dedi.


AK Parti bu bölge için şanstır; AK Parti iktidarında Türkiye'nin çağ atladığını ve yeni bir dönemin başladığını belirten Cesim Gökçe "Türkiye'nin AK Parti'ye ihtiyacı var. Daha fazla hizmet ve Kalkınma için, adalet ve demokrasi için, çözüm sürecinin devamı için daha refah bir yaşam için AK Parti'nin yeniden iktidar olması lazım.

 

AK Parti bu bölge ve ülkemiz için büyük bir nimet ve fırsattır. Hizmetlerin devamı için yeniden iktidar olmamız lazım. İlimizde 90 yıldır yapılmayan hizmetler AK Parti iktidarı ile geldi. Yılların geri kalmışlığı öyle 10 yılda bitmiyor bu yüzden daha fazla proje ve çalışmayla ilimizin sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Özellikle sağlık ve eğitim alanında çok çalışacağız.

 

Tüm projelerimiz hazır ve artık seçimi bekliyoruz. Halkımız en doğru kararı vererek seçimini yapacaktır " şeklinde konuştu.

Yorum Ekle