SON DAKİKA

AK Parti Ağrı 7. Olağan İl Kongresi Gerçekleşti

25 Şubat, 2021 08:06 Güncelleme: 25 Şubat, 2021 08:06 AK Parti Ağrı 7. Olağan İl Kongresi Gerçekleşti

Ak Parti Ağrı 7. Olağan il kongresi Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleşti.

2 bin 500 kişilik Kapalı Spor Salonunun da gerçekleştirilen kongreye Özhaseki’nin yanı sıra Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem çelebi, Ak Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Ak Parti geçmiş dönem milletvekilleri, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Mevcut Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ve Belediye Başkanı Savcı Sayan’ının konuşmalarının ardından konuşan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ak Parti hükümetlerinin cumhuriyet tarihi boyunca en başarılı hükümetler olduğunu söyledi

‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduğunu belirten AK Parti'li Özhaseki, CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunarak, şöyle konuştu:"Hükümet etme noktasında gelmiş geçmiş tüm hükümetlerden daha başarılıyız. Bu topraklarda fitne ateşi bitmiyor. Biz bunun farkındayız. PKK bir taraftan FETÖ bir taraftan DHKP-C bir taraftan ismini zikretmek istemediğim daha birçok örgüt. Bunların hiçbiri halkın hakkını savunmak için ortaya çıkmış örgütler değil. Doğrusu, bunlarla mücadele ederken içimizi acıtan şey; halkın ödediği vergilerle maaşını alıp, Ankara'da milletin Meclis'inde oturup bunları kınayamayan, onların sözcülüğünü yapanlardır. HDP'yi biliyoruz. Onlar zaten PKK'nın sözcüsü. Söylemeye gerek yok; ama bir de CHP var. Zamanında öyle bir operasyon yaptılar ki yerli olan genel başkanlarını gönderip, bir FETÖ operasyonu ile bir bantla yerine Kılıçdaroğlu diye birisini getirdiler. Deniz Baykal ile Kılıçdaroğlu arasında iki fark var. Baykal yerli bir insandı. Sol düşünceli, bu toprakların insanıydı; ama bizim Kılıçdaroğlu, her şeye müsait. Konuştuğu zaman sürekli yalan söylüyor. Ne yazık ki böyle bir insan ile karşı karşıyayız. Tek derdi, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Bunun için her türlü yalana başvuruyor. Bir taraftan da terör örgütü PKK'ya arka çıkmaya devam ediyor."Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans ile kongreye katılması sonrası gerçekleştirilen seçimde, tek aday ve tek liste ile seçime giren AK Parti Ağrı 22'nci Dönem Milletvekilli Halil Özyolcu, Ağrı İl Başkanlığı'na seçildi. Özyolcu, görevi önceki dönem İl Başkanı Abbas Aydın'dan devraldı.

Yorum Ekle