SON DAKİKA

Ahmet Hakan'a saldırı zanlısı ikinci kez serbest

Gazeteci Ahmet Hakan'a saldırı soruşturmasında serbest bırakılan altı isimden biri olan K.E., bir kez daha serbest bırakıldı. 12 Kasım, 2015 03:48 Güncelleme: 12 Kasım, 2015 03:48 Ahmet Hakan'a saldırı zanlısı ikinci kez serbest

Hürriyet gazetesi yazarı ve CNN Türk programcısı gazeteci Ahmet Hakan'a saldırı soruşturmasında serbest bırakılan altı isimden biri olan K.E., adli kontrol şartını ihlal ettiği için tutuklama talebiyle sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından bir kez daha serbest bırakıldı.

Hürriyet gazetesinden Dinçer Gökçe'nin haberine göre, her hafta pazartesi ve cuma günleri, bağlı bulunduğu karakola gidip imza atması gereken K.E., geçtiğimiz cuma günü karakola gitmedi. Daha sonra karakola giden K.E., bu kez karakol görevlileri 'adli kontrol şartını ihlal' gerekçesiyle imza attırmadı.

'Mevcutlu' olarak soruşturmayı yürüten İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'na götürülen K.E., tutuklama istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgulanan K.E., “Aşırı derece rahatsızdım. Bugün (dün) imza vermeye gittim ancak polisler imza attırmadı” dedi.

Hakimlik, 'imza atmaya gitmemenin özel bir kasıtla yapıldığının evrak üzerinden ispatlanamaması' gerekçesiyle K.E.'yi serbest bıraktı.

 

Yorum Ekle