SON DAKİKA

Ağrının Sultanları Ağrı Etabını Şampiyon Kapattı

Ağrının Sultanları Ağrı Etabını Şampiyon Kapattı 28 Temmuz, 2016 06:12 Güncelleme: 28 Temmuz, 2016 06:12 Ağrının Sultanları Ağrı Etabını Şampiyon Kapattı

Ağrıda bugün sona eren genç ve yıldız kızlar türkiye şampiyonası ağrı etabı şampiyonu her iki katagoridede Ağrının sultanları Ağrıbirlikspor oldu.

 

Ağrı etabı 13 temmuzda başlamış ve 14 gün süren kıyasıya rekabette Ağrıbirlikspor kızları çıkmış oldukları tüm maçları kazanarak açık ara şamyon oldu ve bölgedeki diğer şampiyonları beklemeye başladı.

 

Ağrının sultanlarının teknik ekibinin yaptığı açıklama şöyle; Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Ağrı grubu birinci etap maçlarının son gününde Yıldız Kızlarımız Bayazıt Sporu Senem Kılıç ın attığı gollerle 2-0 yenerek turnuvayı birinci olarak tamamlamıştır Çoğunluğu henüz Futbola yeni başlamış olan Yıldız Kızlarımızı göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyoruz.
Tüm maddi imkansızlıklara rağmen büyük bir özveriyle antrenman yapan ve emeklerinin karşılığı olarak gruplarında birinci olan GENÇ ve YILDIZ Kız takımlarımızın futbolcularını canı gönülden tebrik ediyor kendilerine teşekkür ediyoruz.

Yorum Ekle