SON DAKİKA

AĞRILILARIN SESİNİ DUYUYOR MUSUN EY ANLI,ŞANLI O DENLİ ERİŞİLMEZ AĞRI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ!

Yetersiz Hastane ve Erzurum Yollarında Sefil Olan Halk Ağrılı Hastaların Erzurum Çilesi 28 Haziran, 2016 04:17 Güncelleme: 28 Haziran, 2016 04:17 AĞRILILARIN SESİNİ DUYUYOR MUSUN EY ANLI,ŞANLI O DENLİ ERİŞİLMEZ AĞRI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ!

AĞRILILARIN SESİNİ DUYUYOR MUSUN EY ANLI,ŞANLI O DENLİ ERİŞİLMEZ AĞRI KAMU HASTANELER BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

 

Ağrıda yaşanan hastahane rezaletini, Erzurum yollarında sefil olan halkın çaresizliğini bir vatandaşımızın sayfasında Ağrılı insanların çaresizliğini ortaya serdi.

Ağrı dan Erzuruma hastahaneye giden veya sevk edilen hastaların yollarda ve erzurum hastahanesi koridorlarındaki sefaletini gözler önüne serdi. Ağrıda halen sağlık sektörünün ilerlediğini söyleyen siyasetçi ve kurum amirlerinin gözüne sokarcasına sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verdi.

''Bu hastahaneyi Erzurum'a yapan yapılması için çaba gösteren herkesten Allah razı olsun ve temenni ediyorum ki inşallah böyle bir hastahaneyi Ağrıya getirecek temiz insanlarda seçilip meclise gider ve ağrılı hemşehrilerim artık odun, hırsız, aşiret yarın secildiklerinde nasıl yandaşlarimi akrabalarımı işe alırım nasıl daha büyük ihaleler alırım diye düşünen vekiller değilde böyle hastahaneler daha güzel yatırımları nasıl Ağrıya götürürüz diye düşünen milletin vekillerini seçerler yazık ya hastanede erzumlulardan çok ağrılı var insanlar bu mübarek günlerde aç susuz hergün benimde yaptığım gibi 200 km yol gelip 200 km geri gidiyor durumu iyi olmayanlarda ya hastane bahçesinde yada banklarda yatıyor..''.

haber: C.B -Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti

Yorum Ekle