SON DAKİKA

Ağrı'da PTT, evde kalan yaşlı ve engellilerin maaşlarını evlerine teslim ediyor

​PTT tarafından yürütülen hizmetler kapsamında Corona virüs dolayısıyla tedbir amaçlı evinde kalmak isteyen vatandaşların isteği doğrultusunda hizmetleri evlerinde yapılıyor. 23 Mart, 2020 04:29 Güncelleme: 23 Mart, 2020 04:29 Ağrı'da PTT, evde kalan yaşlı ve engellilerin maaşlarını evlerine teslim ediyor

Ağrı'da PTT, evde kalan yaşlı ve engellilerin maaşlarını evlerine teslim ediyor

PTT tarafından yürütülen hizmetler kapsamında Corona virüs dolayısıyla tedbir amaçlı evinde kalmak isteyen vatandaşların isteği doğrultusunda hizmetleri evlerinde yapılıyor.

Corona virüs salgınının Türkiye'de de artmasından dolayı hükümet tarafından vatandaşların, gerekmedikçe dışarı çıkmaması tavsiyesine uyan yaşlı ve engelliler evde kalmaya gayret ediyorlar.


Tedbir amaçlı evde kalan yaşlı ve engellilerin bütün PTT işlemlerini ayaklarına kadar götüren Ağrı İl Müdürlüğü personeli bu hizmetten memnun olduklarını ifade ettiler.


Konuta teslim hizmetlerinin önceden de olduğunu, Corona virüs salgını nedeni ile evde kalmak isteyen bütün yaşlı ve engellilerin hizmetlerini eve kadar götürüp gerçekleştirdiklerini belirten PTT Ağrı Baş Müdürü Kerem Öztürk, "Konuta teslim hizmetimiz daha önceden de vardı. Özellikle son dönemde Corona virüs salgınından dolayı, tavsiyeler üzerine evden çıkamayan yaşlılarımız, engellilerimizin maaşlarını evlerine götürüp teslim ediyoruz. Bu hizmet bize gurur veriyor. Sadece maaşla sınırlı değil bu hizmetimiz kendi adlarına gelen para ve kargoları da aynı şekilde konutlarına götürüp teslim ediyoruz." dedi.

PTT Ağrı İl Müdürlüğü çalışanı Mihraç Ertigün ise hizmetleri için şunları söyledi:

Evde maaş ödeme zamanlarımız vardır, yaşlılar, engelliler talep ettiğinde evlerine götürüp teslim ediyoruz. Bu günlerde Corona virüs nedeni ile tavsiyelere uyup dışarı çıkmak istemeyen yaşlılarımızın evlerine getirdiğimiz maaşlarını kendilerine teslim ediyoruz.

Tavsiyelere uyup evden çıkmak istemeyen Mehmet Mehdi Adıgüzel ise PTT'nin bu hizmetinden dolayı Ağrı İl Müdürlüğü ve tüm çalışanlarına teşekkür ederek,

"Corona virüs salgını nedeni ile evde kalıyoruz. PTT'ye talepte bulunduk. Yaşımızın ilerlemesinden dolayı, maaş zamanı geldiğinde, maaşımı alıp eve getirdiler. PTT'nin bütün çalışanlarına teşekkür ediyorum." (İLKHA)



Yorum Ekle