SON DAKİKA

Ağrı'da Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 okul spor faaliyetlerini planlamak ve okul sporları bilgi yönetim sistemiyle ilgili toplantı yapıldı. 17 Kasım, 2019 14:10 Güncelleme: 17 Kasım, 2019 14:10 Ağrı'da Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı'da Okul Sporları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

 

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2019-2020 okul spor faaliyetlerini planlamak ve okul sporları bilgi yönetim sistemiyle ilgili toplantı yapıldı.

Ağrı'da Kongre Merkezde Taşlıçay ve Hamur ilçelerinde katılımı ile başlayan Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi toplantıları; Eleşkirt, Tutak, Patnos, Diyadin ve Doğubayazıt ilçelerinde devam etti.

Toplantılarda konuşma yapan Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Okul sporları faaliyetinin amacı, yetenekli gençleri keşfetmek ve daha fazla gence ulaşmak, gençleri uyuşturucu maddelerden ve kahve köşelerinden uzak tutmaktır. Bunun için spor adamları olarak sizlere ve bizlere büyük görevler düşmektedir. Beden eğitimi öğretmenlerimiz, antrenörlerimiz ve il müdürlüğümüzle birlikte gençliği sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız.2019-2020 Okul sporları toplantıları şimdiden ilimiz Ağrı için hayırlara vesile olsun. Tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum dedi.

Toplantılar Sportif Eğitim Uzmanları Recep Şahin Kayacan ve Hamza Turan'ın beden eğitimi öğretmenlerine yönelik okul sporları bilgi yönetimi sistemi hakkında verilen sunum ile devam etti.

Yorum Ekle