SON DAKİKA

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Kurban Bayramı mesajı

Milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. 10 Ağustos, 2019 11:23 Güncelleme: 10 Ağustos, 2019 11:23 Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Kurban Bayramı mesajı

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Kurban Bayramı mesajı

 

“Milletçe, sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar;  birlik ve beraberlik bilincinin ön plana çıkartılarak toplumsal barışın tesis edildiği güzide zaman dilimleridir. Bayramlarımızın oluşturduğu bu manevi ortamları taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı; yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Bayramın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Ülkesi ve vatanı için canlarını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”

 

Yorum Ekle