SON DAKİKA

AĞRI VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN MÜSİAD İL BAŞKANI SERKAN ÖNER 'İ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

AĞRI VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN MÜSİAD İL BAŞKANI SERKAN ÖNER 'İ MAKAMINDA KABUL ETTİ. Ağrı Valisi Sayın Süleyman ELBAN, Müsiad Ağrı İl Başkanı Sayın Serkan ÖNER ile 25.10.2019 tarihinde yaklaşık 45 dakika süren bir görüşme sağladı. Müsiad Ağrı İl Temsilcisi ile tanışma ve Ağrı'da yapılacak olan jeotermal yıldızlı otelin yapımı ve günü birlik tesislerin ön fizibilite raporunu inceleyerek fikir alışverişinde bulundular. Otelin ve tesislerin proje takibini bizzatSerkan Öner'in takip edeceği konuşuldu. 29 Ekim, 2019 06:29 Güncelleme: 29 Ekim, 2019 06:29 AĞRI VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN MÜSİAD İL BAŞKANI SERKAN ÖNER 'İ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

AĞRI VALİSİ SÜLEYMAN ELBAN MÜSİAD İL BAŞKANI SERKAN ÖNER 'İ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

Ağrı Valisi Sayın Süleyman ELBAN, Müsiad Ağrı İl Başkanı Sayın Serkan ÖNER ile 25.10.2019 tarihinde yaklaşık 45 dakika süren bir görüşme sağladı.

Müsiad Ağrı İl Temsilcisi ile tanışma ve Ağrı'da yapılacak olan jeotermal yıldızlı otelin yapımı ve günü birlik tesislerin ön fizibilite raporunu inceleyerek fikir alışverişinde bulundular. Otelin ve tesislerin proje takibini bizzatSerkan Öner'in takip edeceği konuşuldu.


Ağrı'da yapılan tekstil fabrikalarının Ağrı'ya sağlamış olduğu istihdamdan ve işsizlik sorununa ön ayak olması konusu konuşuldu. Tekstil fabrikalarının ve yapılacak olan jeotermal otelin projesi yönünde fikir beyan edildi. Kobilere yapılan kobi merkez hakkında görüşüldü. Bunun yanısıra Müsiad'ın Ağrı'daki çalışmalarında ve üye sayısının arttırımında desteklerinin olabileceği konuşuldu.

Haber: Ayhan ARSLAN

 

Yorum Ekle