SON DAKİKA

Ağrı Spor İstişare Kurulu Toplantısı Düzenlendi

15 Eylül, 2021 04:41 Güncelleme: 15 Eylül, 2021 04:41 Ağrı Spor İstişare Kurulu Toplantısı Düzenlendi

TFF. 3. Lig 3 gurup takımlarından Ağrı Spor yeni sezon açılış programını istişare kurulu toplantısıyla açtı.

2021-2022 sezonu açılış programında Ağrı Spor'un geleceğinin konuşulduğu istişare toplantısı yapıldı.

Yapılan istişare toplantısına; Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı Belediye Başkan Vekili Nesim Zengin, AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Ağrı İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, Ağrı İl Özel İdare Sekreteri Erhan Tenekeci, Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, Doğubayazıt Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konyar, Iğdır Üniversitesi Rektörü Hakkı Alma, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Ağrı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, Kulüp yöneticileri ile Ağrı'lı iş adamları katıldı. 

Programda açılış konuşmasını yapan Ağrı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım; İstişare toplantımıza katılan başta sayın Valimiz Osman Varol olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Yarın Mardin spor'la bir karşılaşmamız var. Hep beraber takımımızın gücünü de göreceğiz inşallah, hedefimiz dediğimiz gibi şampiyonluktur. Biz burda gençlerimize daha sağlıklı bir ortamda spor yapmalarını sağlamak için değerli büyüklerimizden de önümüzü açmalarını talep ediyoruz. 

Bir birinden kıymetli büyüklerimizi şeref kuruluna aldık. Bunla beraber benimle yol arkadaşlığı eden yönetim kurulunda hem kardeşlerim hemde abilerim var. Bunlarla beraber gecemizi gündüzümüze katarak inşallah güzel bir çalışma sergileyeceğiz. Dedi. 

Ağrı Valisi DR. Osman Varol yaptığı konuşmada; Değerli Yönetim Kurulu üyeleri, çok faydalı bulduğum gerçekten birçok kulübe, birçok ile örnek olması gerektiğini düşündüğüm bu oluşumun istişare heyetinin çok kıymetli mensupları, değerli is adamlarımız sizlerle böyle güzel bir akşamda, böyle kıymetli gerçekten değerli bir heyetle öyle güzel bir hayırlı işin başlangıcında birlikte olmanın verdiği mutlulukla öncelikle hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabettle selamlıyorum. 

Spor özelikle bizim toplumumuzda çok önemli yer eden bir kavram, özelikle de sporun içerinde futbol hemen hemen tüm sosyal kesimlerin içerisinde kendisine çok geniş kitleler bulmuş, geniş kitleleri kendisine çeken hem bu spor’u icra etmek anlamında, hem izlemek anlamında çok ciddi etki yaratan çok geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayan önemli bir spor dalı ve illerin hemen hemen tamamında ilin gelenini temsil eden bir şekilde gurur vesilesi olan spor kulüpleri var, Bizim ilimizde de Ağrı Spor gerçekten bu anlamda ilin tamamında çok büyük ilgi gören bütün ilçelerimizle beraber ciddi ilgi gören, yıllardır vatandaşlarımızı, gençlerimizi önemli bir şekilde heyecana sevk eden, elde ettiği başarılarla mutlu eden zaman zaman kötü gitti durumlarda ciddi anlamda üzen bizim en önemli değerlerimizden sportif değerlerimizden bir tanesi Ağrı Spor’umuz bugün gerçekten ilin olanaklarıyla kıyasladığımızda başarılı denile bilecek bir yerde bulunuyor. 

Profesyonel olarak mücadele ediyor ve bu profesyonel yapı içerinde özelikle benim göreve başladığım dönemde geçtiğimiz yıl tüm dünyayı ülkemizi etkileyen ve sporu da dışarıda bırakmayan pandemi sürecinde yaşadığı zorluklara rağmen bu mücadelesini bir şekilde sürdürmeye çalışan gerçekten başarılı bir yönetime sahip, bu yıl özellikle sezona hazırlanırken biraz önce bahsettiğim çok başarılı bulduğum bu istişare heyeti uygulamasıyla birlikte Ağrımızın değeri diyebileceğimiz her alanda bürokraside, akademi dünyasında, iş dünyasında çok kıymetli insanlarımızı da bu işin içerisine katarak onlarla tam o heyetin kelime anlamını oluşturulacak şekilde önemli istişarelerde bulunarak güzel bir örgütlenmeye gittiler. 

Ben Ağrı’da şunu memnuniyetle görüyorum, burada istişare heyetinde isimleri sayılan arkadaşlar, yönetim kurulunda isimleri sayılan arkadaşlar Ağrımızın gerçekten çok önemli her alanda başarılı olmuş pırlanta gibi ben bakınca çok mutlu olduğum Ağrı’nın hep güzel taraflarını temsil eden insanların oluşturduğu çok güzide gurup var burada ve bu gurubun bir kısmının elini taşın altına koyarak yönetimde yer almasıyla bir kısmının istişare heyetinde yer almasıyla ve diğer taraftan bizlerin de kendi adımıza acizane bir şekilde bizler siyaset mekanizmamız burada siyasetçilerimiz var sağ olsunlar onların büyük destekleri, sivil toplum kuruluşlarının, Ticaret Odamızın, Belediye başkanlarımızın hepsinin gayretiyle sezona başlarken bir enerji yaratmak için arkadaşlarımıza moral vermek için bizlerde bir takım çalışmaların içerinde yer aldık, bu güzel birlikteliğin verdiği kuvvetle bizde bir şekilde katkı sunmaya çalıştık. Bu kapsamda bir kaynak yaratma çalışmamız oldu, çok başarılı güzel bir çalışma oldu. Burada bizimle beraber bu çalışmaya katılan biraz önce saydığım Başkanlarımız, Siyasetçilerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadılar. 

Yine özellikle uzun zamandır ben geldiğim zaman bana söylenen Ağrı Sporumuzun tesisle ilgili konaklamayla ilgili problemini de burada hemen önünde durduğumuz bu binanın tahsisi daha sonrasında içiyle ilgili ayarladığımız kaynağın kullanılmasıyla birlikte Ağrı Sporumuza belki hayal ettiğimiz değil ama uzun sürece o hayal ettiğimiz gerçekleşene kadar hizmet verecek bir tesis kazandırmış olduk. 

Aslında bu sene bence bütün şartlar çok iyi olgunlaştı helvayı yapmak için bütün her şeye sahibiz, bu sene kaynak olarak ciddi bir sıkıntımız yok harika yönetim kurulumuz var, arkamızda biz güç veren istişare heyetimiz var. 

Devlet bütün gücüyle kulübün arkasında, Siyaset bütün gücüyle kulübün arkasında, sivil toplumumuz arkasında bu sene artık helvayı yapmak sporcularımız ve sizlere kaldı. Sizlerden güzel başarılı bir sezon bekliyoruz, sporda başarı çok önemli, sportif bir başarı gerçekten çok önemli bu faaliyetler bunun için yapılıyor. Bu vesileyle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp spor’un etrafında birleştirmek istiyoruz. 

Sportif başarı kadar önemli olan bir şeyde bu şehrin adını taşıyan bir takımın bu şehre yakışır bir biçimde müsabakalarını oynaması burası Ağrı misafirlerini baş tacı yapan bir kültüre sahip memleket burası biz sportif başarının yanında burada misafir ettiğimiz misafir ettiğimiz tüm kulüpleri en güzel şekilde ağırlayıp buradan göndermekle de mükellefiz, bizim sadece sportif görevimiz yok kulüp olarak temsil görevimizde var, Ağrı’yı temsil ediyoruz, Ağrı’nın insanlarını temsil ediyoruz. 

Sportif başarının yanında aynı zamanda çok centilmence geçen insanların buraya gelip müsabakalarını oynayıp mağlup veya galip buradan başları dik bir şekilde rahat bir şekilde çok güzel ağırlandık ifadesini kullanarak gönderilmelerini istiyorum. 

Kulübün başarısını yanında alt yapısında daha gençlerimizi bu işin içine çekecek şekilde gelişme çağındaki gençlerimizi bu işin içine geçecek şekilde belki gelecekte Ağrı’lı gençlerimizi takımların içerisinde daha fazla görecek şekilde de bir planlama bir strateji belirlenmesini istiyoruz. Bizim sizlerden beklentilerimiz bunlar, ama her zaman her koşulda yanınızda olmaya devam edeceğiz. 

Vali Varol; Bu duygu ve düşüncelerle yeni sezonun öncelikle sağlıklı, sıhhatli, başarılı, centilmence Ağrı’ya yakışır bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Her zaman sizlerle birlikte olacağız maçları da takip etmeye çalışacağız. Ben tüm sporcularımıza sizlerin vasıtanızla selamlarımı gönderiyorum hepinize tekrar saygılarımı sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların sonunda Ağrı'lı sanatçı Alpaslan Adsay tarafından verilen konser sonrası program sona erdi.

AĞRI SPOR KULÜBÜ Barikat04

Yorum Ekle