SON DAKİKA

AĞRI İL MÜFTÜSÜ TANDOĞAN TOPÇU’YA VEDA

24 Ocak, 2022 10:58 Güncelleme: 24 Ocak, 2022 10:58 AĞRI İL MÜFTÜSÜ TANDOĞAN TOPÇU’YA VEDA

Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu, Ağrı’daki görevinin son bulması dolayısıyla müftülük personeli ve ilçe müftüleri ile vedalaştı.

15 Mayıs 2018 tarihinde Ağrı İl Müftüsü olarak atanan Tandoğan Topçu 4 yıla yakın sürdürdüğü görevinin ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftülüğüne atanması dolayısıyla Ağrı Müftülüğünce veda programı düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Murat Sarı’nın açılış konuşmasıyla başlayan program, müftü yardımcıları, ilçe müftüleri ve müftülük personellerinin yaptığı konuşmayla devam etti.

Yapılan konuşmalar sonrası veda konuşması yapan Müftü Topçu; ‘‘Her yaşayan ölür, her yeni eskir, her gelen gider sözünde ifade edildiği gibi biz de yaklaşık 4 yıl önce başladığımız Ağrı İl Müftülüğü görevimizin bugün sonuna geldik ve yeni tayin edilen görevimize gidiyoruz. Bu süreçte müftülük olarak Ağrı’mız için birçok projeye imza attık, dini hizmet için tüm gayretimizle çalıştık. Yürüttüğümüz faaliyetlerle beraber gerek yol arkadaşlarımızla gerekse vatandaşlarımızla her zaman irtibat halinde olmaya, sevgi ve muhabbetle dostluklar kurmaya çalıştık. Bizim için önemli olan geride hoş bir sada bırakabilmektir. Umarım maksadımız hasıl olmuştur. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve herkesten helallik istiyorum. Eğer varsa hakkımız benden yana helal olsun.’’ şeklinde konuştu.

Program Müftü Topçu’ya müftü yardımcıları Murat Sarı ve Kemal Arpacı tarafından teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler takdim edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 

Yorum Ekle