SON DAKİKA

Ağrı Barosu Hizmet Binası açıldı

02 Aralık, 2021 05:47 Güncelleme: 02 Aralık, 2021 05:47 Ağrı Barosu Hizmet Binası açıldı

Türkiye Barolar Birliği tarafından daha önce Ağrı Barosu’na arsa alımı yapılan  ve Mayıs ayında temeli atılan Ağrı Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri’nin inşaat, tefrişat işlemleri tamamlanarak hizmetine sunuldu.

Ağrı Baro Başkanı Av. Mehmet Salih Aydın, Ağrı Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesisleri’nin baroya teslimatının yapılmasının ardından açıklamada bulundu. Baro Başkanı Av. Aydın, “Baromuzu yönetmeye talip olduğumuzda yapmayı taahhüt ettiğimiz birinci dönemimizde; arsa alımı, proje ve inşaat ihalesi bitirilen, ikinci dönemimizde; temel atma, yapım ve tefrişat işlemleri tamamlanan binayı baromuza kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu bağlamda idari ve sosyal tesisimizin arsa alımından, inşaat ihalesine ve temel atma sürecinden binamızın bitirilip baromuza teslimine kadar olan süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve TBB Yönetimi ile, yine arsa alımından binanın hizmete sunulması sürecine kadar görev yapan Ağrı Barosu Yönetim Kurulları, Disiplin ve Denetleme Kurulları ile TBB delegeleri ile baromuz meslektaşlarına teşekkür ederim. Tesisimizin ilimize, baromuza ve hukuk camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ağrı Barosu’nun hizmetine sunulan binasında konferans salonu, seminer salonu, kütüphane, çalışma odası, başkanlık makamı, idari birimler ve Cafe-Restoran bulunmaktadır.

Ağrı Barosu’nun hizmetine sunulan Baro Hizmet Binası’nın resmi açılışının ise ilerleyen  günlerde yapılacağı bildirildi.

Yorum Ekle