SON DAKİKA

1.Balık Gölü Festivali

Taşlıçay Belediyesinin Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile düzenlediği 1.Balık Gölü Festivaline yoğun ilgi gösterildi. 25 Ağustos, 2019 00:22 Güncelleme: 25 Ağustos, 2019 00:22 1.Balık Gölü Festivali

1.Balık Gölü Festivali

 

 

Balık Gölü'nün hemen kıyısında düzenlenen etkinliğe Ağrı Valisi Süleyman Elban ve AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi'nin yanısıra AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, AK Parti'nin ilçe başkanları, il protokolüde büyük ilgi gösterdi.

 

Açılış konuşmasında festivalin birlik ve beraberlik için önemli olduğunu söyleyen Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, "Balık Gölü yıllardır unutulmuş bir vaziyetteydi. Seçim zamanında buradan bir turizm atağı gerçekleştirebileceğimizi söylemiştim. Bugün yapılan festival ile hem Ağrı, hem Türkiye hemde Dünya'da tanıtımı yapılacak bir çalışmaya imza attık. Bu festival inşallah ilerleyen yıllarda daha iyi bir şekilde düzenlenmeye devam edecek. Festivalin ana sanatçısı olan Manuş Baba'yıda hem Taşlıçay hemde Ağrı'daki gençleri düşünerek belirledik. Festivalin kapanışında ise TRT Kurdi'den canlı yayınlanacak olan Dengbej dinletimiz olacak " dedi.

 

Festivalin açılışında düzenlenen plaket töreninde ise Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti'nin İl Başkanı Abbas Aydın,  ilçe başkanları ve il genel meclis üyelerinin yanı sıra, Eleşkirt, Hamur, Tutak belediye başkanlarına plaket takdim edildi.

 

 

 

1.Balık Gölü Festivaline Yoğun İlgi

 


Yorum Ekle