SON DAKİKA

Melikşah Kökser, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

11 Şubat, 2021 11:19 Güncelleme: 11 Şubat, 2021 11:19  Melikşah Kökser, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

ASKON Ağrı Şube Başkanı ve Ağrı Memleket Gazetesi İmtiyaz sahiplerinden Melikşah Kökser, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı için adaylığını ortaya koyduğunu açıkladı.

ASKON Ağrı Şube Başkanı Melikşah Kökser, AK Parti Ağrı İl Başkanlığı için adaylığını ortaya koyduğunu açıkladı. Göreve geldiği taktirde tüm teşkilatlarıyla birlikte AK Parti’nin yaptığı çalışmaların Ağrı’ya yansıması için elinden gelen her şeyi yapacağını söyleyen Kökser, “Yıllardır bu şehirde birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma ile ilgili her platformda emek verip yük almak için gayret ettim. Bu gün yaşadığı memleketi dert edinen, hemşehrilerinin refahını, huzur ve mutluluğunu düşünen bu şehrin bir evladı olarak elimden gelen gayreti farklı bir mecrada ortaya koymaya niyetlendim. Bu yüzden Ak Parti Ağrı il başkanlığı vazifesi için başvurumu yaptım. Görev nasip olursa tüm teşkilatlarımızla birlikte Ak Partimizin yıllardır ülkemize kattığı değerli çalışmaların her yönüyle şehrimize yansıması için büyük bir çaba sarf etmeye çalışacağım. Bunu şehrimizin derdini insanımızın beklentilerini yüreğinde hisseden Ağrılı her bir ferdin katkısı ve istişaresi ile başarabiliriz. Çünkü hiç şüphesiz bizim en büyük sermayemiz iyi niyetli insan potansiyelimizidir. Bu ağır sorumluluğa talip olup aday olan tüm Ağrılı kardeşlerime başarılar diliyorum.” açıklamalarına yer verdi.


Melikşah Kökser kimdir?

1976 Ağrı doğumlu olan Melikşah Kökser, 1993 Ağrı İmam Hatip lise, 2009 yılında da Frankfurt’ Mali Müşavirlik Lisans bölümünde öğrenimimi tamamladı. 5 yıl boyunca Frankfurt’ta Mali Müşavirlik ve Uluslararası Ticaret Hukuku üzerine çalışmalar yapan Melikşah Kökser, ayrıca eğitim ve sosyal yardım faaliyetleri gerçekleştiren STK’ların birçok kademelerinde bulundu.

Yorum Ekle