SON DAKİKA

AĞRI'DA BİR İSTİFA VE BAZI GERÇEKLER

AĞRI'DA BİR İSTİFA VE BAZI GERÇEKLER 11 Temmuz, 2014 03:55 Güncelleme: 11 Temmuz, 2014 03:55  AĞRI'DA BİR İSTİFA VE BAZI GERÇEKLER

Ağrı Kamu Hastaneleri birliğine bağlı, Ağrı Devlet Hastanesi Müdürü istifa etti.

 

Devlet hastanesi müdürü Mehmet Metin ALPASLAN istifa etti, İstifa gerekçesinin henüz belli olmayan, ALPASLAN'IN yerine kimin geleceği ise halen bilinmiyor.

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde yolsuzluk suçlamaları iddiaları ile karşı karşıya kalan Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, dün bir istifa ile yeniden gündeme gelişi bir bir irtibat yoktur.

 

 

Mehmet Metin Arpaslan Sağlık camiasında sevilen sayılan hiçbir şaibeye bulaşmamış kişiliği ile ağrılığını kabullendiren çok duygulu ve mümtaz bir bürokrattır. Ağrı Devlet Hastanesi Müdürlüğüne gelişi de gönül ve hatır sorunudur. Başka bir göreve kendi isteği ile atanmasını istemiş ve bu atama kabul edilmiştir. Ailesi ise bu atamaya sıcak bakmadığı için Mehmet Metin Alpaslan bir süre daha Ağrı'da görevde kalmıştır.

 

 

Halkın Sesi Gazetesi olarak bu değerli sağlık bürokratının her zaman yanında olacağız.

 

 

Gelelim, Geçtiğimiz günlerde yolsuzluk suçlamaları iddiaları ile Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği karşı karşıya kalması yine kurum içinde bazı unsurların makam ve mevkii hırslarından dolayı   zülfüyarına dokunuşlarında doğan mesnetsiz bir iddiadadır. Zaten yargıya intikal etmiştir.

 

 

 

Hele hele Ağrı Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Abdurarahman Atlı'nın görevde alınması yolsuzluk iddiaları ile bağdaştırılması “çamur at izi kalsın” tarzı bir iftiradır.

 

 

Bakınız Türkiye genelinde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlik görevini yürüten doktor unvanı taşımayan 6 adet Üniversite mezunu bulunmaktaydı.

 

Genel Sekreterlik görevini yürüten doktorlar 18.000 bin Tl maaş alırken, aynı görevi yürüten doktor unvanını taşımayan 6 genel sekreter ise 7.000 Tl maaş almaktaydı.

 

 

İşte bu uyuşmazlığın giderilmesi için 6 genel sekreterin bağlı olduğu sendika bazı girişimlerde bulunması üzerine, Bakanlık bu 6 sekreteri merkeze almak zorunda kaldı.

 

Olay bu!

 

Onun için Genel Sekreter Abdurrahman Atli'nın görevden alınması konusunu başka mecralara taşımak ”havandan su dövmeye” benzer.

 

Ağrı Sağlık camiasında ne oluyor? Bir Milletvekilinin yakını sağlık camiasında neyin peşindedir? kimlerle irtibatlıdır? Neden yosuzluk hikayeleri doğuyor?Yakında halkın Sesi gazetesinde bulacaksınız.

Haber:Halkın Sesi

 

 

 

Yorum Ekle